Українська класична гімназія

Лубенської міської ради

Лубенського району

Полтавської області

    3 листопада учні 6-Б класу разом із класним керівником Тетяною Грицай відвідали Полтаву

       3 листопада учні 6-Б класу разом із класним керівником Тетяною Грицай відвідали Полтаву – одне з найпрекрасніших міст України, яке має свою самобутню історію, своїх славних синів та доньок.
       Культурна програма розпочалася з відвідування Полтавського академічного обласного театру ляльок, знайомство з яким відбулося у незвичайний спосіб – для дітей був проведений екскурсійний квест «Скарбниця таємниць театру ляльок».
       Наступним пунктом маршруту була прогулянка містом, яке щоразу відкриває себе з нового, цікавого й неповторного боку. Біла альтанка, яка є одним із символів нашої малої Батьківщини, відкрила дітям живописні краєвиди міста. Також учні мали змогу ознайомитися з архітектурою Свято-Успенського кафедрального собору.
       Наприкінці подорожі шестикласники відвідали Полтавський музей важкої бомбардувальної авіації, де мали змогу переконатися у надзвичайно вагомому вкладі наших полтавських льотчиків в досягнення української авіації з років Другої світової війни до сьогодення. Представлені в музеї експозиції часів Другої світової Війни, війни в Афганістані, бойових дій під час проведення Антитерористичної операції на Сході України не залишили байдужими юні серця, адже у кожному з цих залів знаходяться унікальні моделі літаків, які допомагали нашим воїнам перемагати ворога з неба.
       Проте найбільша несподіванка чекала екскурсантів на справжньому аеродромі. Там учні наживо побачили воєнну техніку - літаки та гвинтокрили.
      Додому учні повернулися задоволені та щасливі, сповнені незабутніх вражень та емоцій.
    На зображенні може бути: 11 людей та текст
    На зображенні може бути: 4 людини
    На зображенні може бути: 10 людей та пам’ятник
    На зображенні може бути: 17 людей
    На зображенні може бути: 12 людей, пам’ятник та текст
    На зображенні може бути: 8 людей та текст
    На зображенні може бути: 10 людей та текст